Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.699 Ft (2.913 Ft + ÁFA)
Menny.:
Sukrin Szirup Gold
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Sukrin Szirup Gold

3.699 Ft (2.913 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: FM010300099
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Sukrin

Leírás

Sukrin Szirup Gold

 

 Itt az új cukormentes Szirup. Finom és selymes íz!

Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold és Sukrin Maple Szirupokat.

Az új Gold Szirup alacsony kalóriatartalmú és teljesen gluténmentes. Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a Gold Szirup kíméletes a vércukorral, ezenkívül mindkét új szirup fogbarát és prebiotikus. Két evőkanálnyi a nagyszerű szirupból a következő tulajdonságokkal büszkélkedhet:

  • kevesebb mint 1 g cukor
  • 20 g élelmi rost
  • 6 g cukoralkohol (eritrit)
  • nettó 2 szénhidrát

Továbbá, a Gold Szirup

  • kevesebb, mint 2 % cukortartalom
  • garantáltan gluténmentes
  • és feleannyi a kalóriatartalma mint a méznek vagy más, cukros szirupoknak.

Az új szirup ugyanolyan édes, mint a méz vagy más, hagyományos szirupok, és ideális palacsintához, gofrihoz, joghurthoz, reggeli kásához, fagylalthoz és más desszertekhez, vagy akár egy barbecue szósz ízesítésére, illetve sütéshez is! Más házi készítésű marinádokhoz és dresszingekhez is kiváló!
A Sukrin Szirup segítségével a házilag készített kekszek belül finom puhák, kívül pedig jó ropogósak lesznek. Minden olyan ételben használhatjuk egészségesebb édesítőként, ahol eddig mézet használtunk.
A Termék természetesen GMO-mentes is.

Összetevők: Oldható kukorica keményítő (rezisztens), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Melasz, Szteviol glikozidok (Stevia)), Só.

1 dl Sukrin Gold Szirup súlya körülbelül 135 g.

A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú
Cukortartalom 100 grammban:

Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív termékekkel





A Sukrin Szirup és a Diabétesz

A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.

Receptek a Sukrin Szirupokkal:

https://sukrin.com/en/recipes/#/?s=sukrin%20syrup

Scientific studies on health benefits

Soluble fibre has been tested by a number of independent researchers to validate its effectiveness and demonstrate physiological health benefits. The following are some highlights of the research on the health benefits of soluble fibre:

Supports healthy blood glucose levels by decreasing postprandial glycaemic response.
[Study 1] [Study 2] [Study 3]

Has prebiotic properties which may support a healthy gut by stimulating the growth or activity of specific bacteria and producing short-chain fatty acids.
[Study 4] [Study 5] [Study 6] [Study 7]

May support bone health by increasing calcium absorption and bone calcium retention.
[Study 6] [Study 7] [Study 8] [Study 9]

Promotes healthy laxation and produces fewer negative faecal metabolites.
[Study 4] [Study 10]

Is well-tolerated even at high intake levels (40 g/day bolus and 65 g/day multiple doses), and has better overall tolerance than inulin or FOS.
[Study 4] [Study 10] [Study 11] [Study 12]

Bővebben az összetevőkről

Összetevők: Oldható kukorica keményítő (rezisztens), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Melasz, Szteviol glikozidok (Stevia)), Só.

Kukoricakeményítő

A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis.


Az enzimes hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük.
Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat.

Research shows that soluble corn fibre comes with many of the same health benefits as dietary fibre from grains, vegetables, fruits and legumes. Soluble corn fibre can improve gut flora and has prebiotic properties. In addition to this, soluble corn fibre helps maintain a healthy blood sugar regulation, and strengthens your bones by increasing calcium uptake.

Fiberfacts: soluble corn fiber

Scientific studies:

Supports healthy blood glucose levels by decreasing postprandial glycaemic response.
[Study 1] [Study 2] [Study 3]

Has prebiotic properties which may support a healthy gut by stimulating the growth or activity of specific bacteria and producing short-chain fatty acids.
[Study 4] [Study 5] [Study 6] [Study 7]

May support bone health by increasing calcium absorption and bone calcium retention.
[Study 6] [Study 7] [Study 8] [Study 9]

Promotes healthy laxation and produces fewer negative faecal metabolites.
[Study 4] [Study 10]

Is well-tolerated even at high intake levels (40 g/day bolus and 65 g/day multiple doses), and has better overall tolerance than inulin or FOS.
[Study 4] [Study 10] [Study 11] [Study 12]

Szorbitol

A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást eredményezhetne.

Eritritol

Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit – a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Szteviol glikozidok

A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor.

Melasz

melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét.

Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket.

Kiszerelés:

450 g.

  • kevesebb mint 1 g cukor
  • 20 g élelmi rost
  • 6 g cukoralkohol (eritrit)
  • nettó 2 szénhidrát
  • kevesebb, mint 2 % cukortartalom
  • garantáltan gluténmentes
  • és feleannyi a kalóriatartalma mint a méznek vagy más, cukros szirupoknak.

Összetevők: Oldható kukorica keményítő (rezisztens), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Melasz, Szteviol glikozidok (Stevia)), Só.

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Minőségét megőrzi:

A csomagolás kupakján található.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.